"Ja njoj rekla koliki je njemu?" Iscurio razgovor koji je šokirao Srbe: Izbio haos zbog Karleuše i ovog čoveka
Foto: Instagram/karleusastar

pogledajte

"Ja njoj rekla koliki je njemu?" Iscurio razgovor koji je šokirao Srbe: Izbio haos zbog Karleuše i ovog čoveka

Situacija koju je izazvala šala Jelene Karleuše privukla je mnogo pažnje

Objavljeno: 18:46h

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je bila gost u lajvu našeg poznatog jutjubera Bake Praseta, koji je oborio rekord gledanosti u Srbiji i zauzeo ubedljivo prvo mesto na trending listi.

Karleuša je tada u šali pomenula i svoju stariju koleginicu Lepu Lukić, tačnije, nešto je šapnula Baki, a potom se slučajno izlanula i otkrila njeno ime, što je Lepu uvredilo.

Lepa je potom dala izjavu da će tužiti koleginicu, a Karleuša se javno izvinila i još jednom istakla da se samo šalila, da nije imala nameru da je povredi.

Lepa Lukić
foto: Antonio Ahel/ATAIma

Jelena Karleuša je priznala da se nakon toga nije čula sa Lepom, ali da je pozvao njen prijatelj Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13, a potom je na urnebesan način izimitirala njihov razgovor.

- Nismo se nas dve čule, ali Boki 13 se čuo sa njom, pošto su oni u super odnosima. Pozvao je i rekao: "Lepa, Jelena se zezala. Kako ti to ne shvataš?", pošto je Lepa inače poznata kao jako duhovita osoba. Uopšte nam nije jasno kako ona ne razume šalu. I onda Boki, pošto je ona baš zabavna, snimao je dok su pričali i morao je da mi pusti, Lepa je rekla: "Ona je rekla da sam ja bila sa nekim prasetom, zamisli?! Da sam se j... s prasetom, kakvim prasetom? Je li ona normalna?". Ja slušam taj snimak, ubiće me Boki što ovo pričam, ali je zapravo super slatko. "Kakvo prase? Pa meni ljudi kažu: 'Videle ste se na sahrani, gde si... Ja njoj rekla koliki je njemu?! Pa kako ja znam, sram je bilo". I tako te neke priče. Što program - rekla je Jelena i dodala...

Jelena Karleuša
foto: Tamara Trajković

- Zapravo, ja sam samo želela da napravim foru, ne znam odakle mi je pala na pamet Lepa, ali asociralo me je ovaj Baka, Baka prase, odakle je on napravio, odakle je mu taj nadimak Baka, iz nekog razloga mi pade na pamet Lepa Lukić, mislila sam da se neće naljutiti, jer meni je baš smešno kad pomislim na Baku Prasete i Lepu Lukiću u bilo kakvoj komunikaciji. Mislim da Baka treba da pozove Lepu Lukiću u lajv, da raščistimo šta se tu zapravo desilo. Šalim se, ništa se nije desilo, ja sam se izvinila dragoj Lepoj Lukić i mislim da su joj to prenali, da sam se izvinila. Zapravo sam se šalila - saopštila je Karleuša, pa otkrila šta joj je Baka Prase nakon toga rekao.

Lepa Lukić
foto: Damir Dervišagić

- Kaže meni Baka Prase: "Zamisli, odem u teretanu i tamo sve napucane devojke, koje mi obično govore: 'Gde si bako', sad prolaze pored mene i kažu: 'Lepa, a? Bako, Lepa, a?'. Ja razmišljam šta se dešava?". To je, kaže, tako odjeknulo. Ja kažem ne znam zašto, ali Lepa je to lepo objasnila. Ja sam zapravo želela da se zakačim za njeno ime i njenu popularnost i da prosto, pošto je moje vreme prošlo, ja sam želala malo Lepine popularnosti i tog hajpa da se prosto priča o menii evo, uspela sam. Lepa, hvala ti što sam sad malo i ja u nekakvi žiži zbog tebe i izvini ako te je ovo pogodilo. Nisi bila ni sa kakvim prasetom, niti znaš koliko je bilo šta njemu u bilo kom smislu i nismo se videle na sahrani i ja sam samo malo želao da bude interesantnije veče i uspela sam - ispričala je pop diva.

Bonus video:

04:17

Jelena Karleuša u Skoplju

(Espreso/Telegraf/J.G./prenela:B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.